Många tårar har fällts och kommer att fällas på Nilo.

nej nu är vi duktiga för vi skriver idag också :) igår blev det ännu en filmkväll kändes som om det behövdes! så vi satt : angelica, hanna, sara och anton och kollade på a walk to remember och efter 2 min började vi höra snyftningar från anton och vi fråga anton hur är det? då sa han att han va förkyld och det tyckte vi va väldigt konstigt för det hade han inte varit på hela dagen sen blev det bara värre och värre tillslut så bröt han ihop och fick andningsnöd haha vi kunde inte rå för att vi började gapskratta åt honom men det var så sött för han verkligen bröt ihop vi hade aldrig sett en kille gråta så mycket för en film men han var riktig gullig :) sen efter det kollade vi på the notbook och den va lika bra som alltid, vi släppte en liten tår för den också.
men från det ena till det andra så är det dystra miner på nilo idag för i helgen åker jättemånga hem så våran nilofamilj finns snart ikke mer! på fredag åker lisa och maria på lördag åker samanta, ludde, dogge och larssa fast dogge och larssa kommer tillbaka om några dagar och på söndag åker anton och chris hem så på torsdag ska vi ha avskedsfest på taket.
idag har vi slitit riktigt hårt för vårat cv vi ska lämna in för vårt nya jobb :) riktigt duktiga så ikväll blir det utgång för det är vi värda.
/Angelica och Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0